We Deliver Solutions

Despre Noi

h

Despre noi

Echipa noastră

Construim relații de colaborare pe termen lung cu clienții, prin proiectare și dezvoltare web măsurabilă și informată, mentenanță și strategii acționabile de marketing digital.

Combinăm strategia bazată pe cercetare, designul creativ și codificarea “curată” pentru a construi cele mai bune experiențe pentru publicul clienților noștri.

Research și strategie

Nu există presupuneri norocoase, doar recomandări strategice bazate pe cercetare. Învățăm tot ce putem despre brand-ul tău, obiectivele, clienții și peisajul competitiv. Acestea ne vor duce direct la publicul țintă, fluxurile de utilizatori, strategia de conținut, poziționarea mărcii și strategiile de marketing.

Web development

Site-urile noastre sunt atractive, intuitive și concentrate asupra conversiilor, dar sunt extrem de bine proiectate. Dezvoltăm meticulos site-uri adaptabile și responsive, care sunt simplu de actualizat și personalizat pentru nevoile specifice ale fiecărui client.

De la site-uri de prezentare până la soluții complexe de e-commerce, suntem orientați către funcționalitate și consolidarea afacerii care să răspundă așteptărilor utilizatorilor.

Design

Indiferent dacă facem design-ul unui landing page pentru o anumită campanie sau lucrăm la experiența utilizatorului din coșul de cumpărături, consolidăm instantaneu credibilitatea, comunicăm mesajele consacrate publicului destinat și transformăm în final utilizatorii în clienți.

Creare conținut

Conținutul nu este creat niciodată în mod arbitrar, în speranța vagă că va atinge clienții potriviți sau va crea conversii. În schimb, fiecare mesaj, fiecare titlu, fiecare articol este gândit și se bazează pe recomandări exacte pentru strategii de conținut, UX și storytelling. Rezultatul este un conținut digital rafinat, care implică, convinge, și în cele din urmă convertește publicul țintă.

Magazin Online

Platformă completă pentru o experiență intuitivă și sigură de cumpărături

Website prezentare

Site-uri web personalizate, moderne, responsive și optimizate SEO

Branding

Dezvoltăm identități vizuale puternice care surprind esența companiei tale

SEO

Crește-ți vizibilitatea online și baza de clienți prin atragerea unui trafic nou, organic